Tel.: +381 24 712-403 | topolaexpo@gmail.com
sr hu
o nama

O nama


U Bačkoj Topoli se održava šesnaesti poljoprivredni i privredni sajam, na novoj lokaciji, koja će ove godine biti velika hala i okolina Javnog preduzeća „Tržnica“, Bačka Topola.
Expo 2019, Bačka Topola - Topolya, Sajam poljoprivrede i privrede je izuzetna prilika da se na jednom mestu sretne veliki broj poslovnih ljudi, razmene ideje, iskustva i uspostave novi kontakti. Višegodišnja tradicija održavanja sajma i sve veći broj kako domaćih tako i stranih izlagača, svedoči o značaju i ulozi ovog događaja. Očekuje se da će na sajmu učešće uzeti poljoprivredni proizvođači, privredni subjekti čije su delatnosti proizvodnja metalne i plastične galanterije, prerada drveta, hemijska industrija, IT oprema, građevinarstvo, tekstil, obuća, prehrambena industrija, mehanizacija, turizam i ugostiteljstvo, itd. Naša vizija je da ova tradicionalna manifestacija pruži prostor proizvođačima da prikažu svoje proizvode i usluge širem krugu potrošača.
Unutrašnja površina zatvorenog prostora za izlaganje je 420 m2.. Izlagači imaju mogućnost korišćenja ograđene, otvorene površine (parking Javnog preduzeća „Tržnica“, Bačka Topola) za eksponate, gde se obezbeđuje površina za izlaganje po dogovoru na osnovu zahteva izlagača.
Površina izložbene hale i okoline je tokom noći zatvorena, ograđena i rasvetljena. Od dana zauzimanja prostora za izlaganje do završetka sajma, izložbeni prostor obezbeđuje profesionalna čuvarska služba.
Ulaz za posetioce je besplatan.
Izlagači mogu da učestvuju i u pratećim programima posle prethodnog usaglašavanja sa organizatorima. Organizatori pored izlaganja na sajmu nude izlagačima i posetiocima interesantne programe za decu i odrasle u okviru Expo 2019, Bačka Topola – Topolya, koje možete videti u programu sajma.
Iskoristite priliku, prisustvujte na poljoprivrednom i privrednom sajmu Expo 2019 u Bačkoj Topoli i provedite sa nama jedan prijatan vikend pun sadržaja.