Tel.: +381 24 712-403 | topolaexpo@gmail.com
sr hu
o nama

Rólunk


Immáron tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre Topolyán a mezőgazdasági és gazdasági kiállítás a topolyai Piac Közvállalat nagy csarnokában és annak környékén. Az EXPO 2019, Bačka Topola-Topolya kitűnő alkalmat biztosít arra, hogy egy helyen nagy számú üzletember találkozhasson, ötleteiket és tapasztalataikat megosszák egymással, valamint új üzleti kapcsolatokat építsenek.

A több éves hagyomány, valamint az egyre több hazai és külföldi kiállító bizonyítja ezen rendezvény jelentőségét. Kiállítóként mezőgazdasági termelőket, valamint fém- illetve műanyag termékeket gyártó, famegmunkáló, vegyiparral, IT felszereléssel, építészettel, bőr-, textil- feldolgozó iparral, gépészettel, idegenforgalommal és vendégláttással, stb, foglalkozó vállalkozásokat várunk. Célunk, hogy a hagyománnyal rendelkező rendezvényünk alkalmat nyújtson a termelőknek, gyártóknak, hogy bemutathassák termékeiket és szolgáltatásaikat a szélesebb fogyasztói rétegnek.

A csarnokban lévő zárt kiállítótér területe 420 m². A kiállítók bekerített kültéren is kiállíthatnak (a topolyai Piac Közvállalat parkolójában) megbeszélés szerint, a kiállító igényeihez alkalmazkodva.

A csarnok és a külső kiállítótér éjszaka zárt, bekerített és megvilágított. A rendezvény ideje alatt az őrzésről hivatásos örzővédők gondoskodnak.

A látogatóknak belépés a kiállítás területére ingyenes.

A kiállítók részt vehetnek más kísérőrendezvényeken is a szervezőkkel történő egyeztetés alapján. A szervezők a kiállítás ideje alatt a kiállítóknak és a látogatóknak (gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt) érdekes programokat kínálnak, melyeket a kiállítás előzetes műsorában láthatnak.

Éljenek a lehetőséggel és vegyenek részt a Topolyán megrendezésre kerülő mezőgazdasági és gazdasági Expo 2019 kiállításon és töltsenek együtt velünk egy kellemes és tartalmas hétvégét.